Jouw unieke muzikale reis

Inner Harmony Piano Journey voor Innerlijke

Rust & Balans


Een 7 tot 21 daagse krachtige en serene innerlijke reis met zuiver afgestemde intuïtieve pianomuziek die je innerlijke rust en balans brengt, aangevuld met dagelijks meditatieve oefeningen om je reis te ondersteunen.


Door intuïtief pianist en componist Roger Spees.

Vind de Innerlijke Rust en Balans die je zoekt


Voel je je vaak overweldigd en uit balans in onze hectische wereld? Je bent niet alleen. Gelukkig is er een weg naar sereniteit en harmonie: de Inner Harmony Journey.


Ontdek de unieke kracht van muziek die intuïtief is afgestemd op een collectief thema van innerlijke rust en balans. Deze bijzondere solo piano track, intuïtief gecomponeerd tijdens een channeling sessie, is ontstaan in harmonie met de behoeften van een groep mensen die op zoek waren naar sereniteit.


Jouw Persoonlijke Luistersessies

Dagelijks luister je naar deze track op een moment dat het jou uitkomt, waardoor de muziek een persoonlijke gids wordt op jouw reis. Hoe langer je luistert, hoe dieper en heilzamer de invloed van de muziek.


Dagelijkse Ondersteuning met Meditatieve Oefeningen

Versterk je ervaring met dagelijkse begeleidende meditatieve ademhalings- en bewustzijnsoefeningen. Of je nu kiest voor een reis van 7, 14, of 21 dagen, elke dag oefening is speciaal ontworpen om je innerlijke reis naar rust en balans te ondersteunen. En wees gerust, als je kiest voor 7 dagen en het bevalt je zo goed dat je wil verlengen, dan is dat altijd mogelijk. Er staan 21 unieke en diepgaande oefeningen klaar voor de 21 daagse reis.


Je luistert iedere dag naar dezelfde helende pianotrack van 20 minuten. Dit zorgt ervoor dat de muziek diep in je systeem integreert en je de werking ervan steeds meer gaat ervaren in je dagelijks leven. Mijn piano is gestemd in 432Hz, deze frequentie is in zuivere resonantie met de grondtoon van de Aarde en ons lichaam. Het helpt je dieper ontspannen en meer in je lijf zakken.


Ik nodig je graag uit naar een nieuwe wereld van muziek die niet gecomponeerd is maar puur organisch ontstaan is, in zuivere afstemming op, in dit geval, innerlijke rust en balans.
Is het de buitenwereld of je innerlijke gedachten die je in onrust houden?

Ontdek de overtuigingen die je groei kunnen belemmeren. Deze veelvoorkomende gedachten kunnen onbewust je pad naar innerlijke rust en zelfontwikkeling blokkeren.

Herken je ze? Laat de Inner Harmony Journey je helpen deze te transformeren:

"Ik kan mijn innerlijke rust niet vinden in de chaos van het dagelijks leven."

"Echte verandering en meer rust vinden is te moeilijk en kost te veel tijd."

"Ik ben niet in staat om diep te ontspannen en los te laten."

"Innerlijke rust en balans zijn luxes die ik me niet kan veroorloven."

Als je 1 of meer van deze gedachten bekend voorkomt

Dan is de Inner Harmony Journey jouw Remedie

ZOEK NIET VERDER

Ervaar nu de unieke kracht van de Inner Harmony Piano Journey.

Deze speciale kans wacht op jou, klaar om je leven te verrijken. Wacht niet langer om de rust en balans te vinden die je verdient.

Als je al verschillende methoden hebt geprobeerd om de rust te vinden waarnaar je verlangt, biedt deze muziek een unieke en vernieuwende benadering.


Het is een kans om nog dieper te duiken en daadwerkelijk transformatieve veranderingen in je leven te bewerkstelligen.

HET ENIGE DAT JE HOEFT TE DOEN IS LUISTEREN NAAR DE MUZIEK

Dit is wat het je zal brengen

DIEPE INNERLIJKE RUST

Ontdek een blijvend gevoel van kalmte en sereniteit.

STRESS VERMINDERING

Verminder dagelijkse stress en angst door het luisteren i

VERBETERDE BALANS

Vind een harmonieuze balans in zowel je persoonlijke als professionele leven.

PERSOONLIJKE GROEI

Ontwikkel zelfinzicht en emotionele intelligentie.

Natuurlijk zal het nog veel meer doen, zo zal bijvoorbeeld je slaap ook verbeteren omdat je van binnen meer rust hebt en meer in balans bent. Natuurlijk zie je in de icoontjes met name yoga poses, maar je hoeft juist geen yoga te doen.


Het enige wat je doet is ontspannen liggen of zitten, de oefeningen te lezen, de muziek aan te zetten en je laten meevoeren door de klanken en je ademhaling. That's it!

Testimonials

Scroll om te ontdekken wat anderen zeggen van deze ervaring

Ik ben Roger Spees, jouw gids op de Inner Harmony Journey...


Welkom, ik ben Roger Spees, een intuïtief pianist en componist met een diepe passie voor het brengen van heling en transformatie door muziek.


Al meer dan 25 jaar wijdt ik mijn leven aan het verkennen van de kracht van intuïtieve muziek en hoe deze ons kan helpen om een diepere verbinding met onszelf en onze omgeving te vinden.


Mijn reis in de wereld van muziek is niet alleen een beroep, maar een levenspad. Ik heb ontdekt dat muziek een universele taal is die direct tot de ziel spreekt, voorbijgaand aan het rationele verstand.

Deze ontdekking heeft me geïnspireerd om mijn gave als 'instant composer' te gebruiken om mensen te begeleiden op hun pad naar innerlijke rust en balans.


Elke noot die ik speel, elk stuk dat ik creëer, is een uiting van pure liefde en inspiratie, intuïtief afgestemd op de behoeften en energieën van het moment. Deze muziek is niet alleen bedoeld om te beluisteren; het is een uitnodiging om te voelen, te ervaren en uiteindelijk, te transformeren.


Met de Inner Harmony Journeys hoop ik je te begeleiden naar een plek van innerlijke rust en balans. Deze reizen zijn meer dan alleen muziek; ze zijn een liefdevolle omhelzing voor je ziel, een zachte herinnering aan de vrede die altijd binnenin je aanwezig is.


Ik kijk ernaar uit om je te begeleiden op deze prachtige reis.


Met muzikale groet,

Roger Spees

Contact

  • +31 645490670
  • mail@rogerspees.nl
  • Driebergen, Nederland

Gemaakt met systeme.io